Lagcupen går over 4 D-stevner i Oppland og er åpen for ryttere fra klubber tilhørende OPRYK.

Det kan være 2-3 deltagere på hvert lag, minst en av rytterne må være født 2001 el senere. Rytterne på laget kan delta på forskjellige klasse nivå, f.eks rytter 1 LC og rytter 2 MC. Minst en av rytterne på laget må delta på et av de to første stevnene i cupen (Fron/Midt Gudbrandsdal) og i finalen (Toten).

Vinnerlaget tildeles premiedekken og rosetter, vinnerlagets klubb tildeles gavekort.

Se vedlagte statutter for mer info

Påmelding til epost: oppland.krets@rytter.no før lagets første start i cupen.  Cupavgift pr lag kr 360,- (engangsavgift)  – Se vedlagte statutter for mer info!

Lagcup-stevner 2018:

klikk arrangørnavn for stevneinvitasjon i Horsepro

Fron 28. april
Midt Gudbrandsdal 5.mai
Hadeland 3.juni
Toten/Starum 23.-24.juni (Finale)

StatutterLagcupDressurOPRYK2018

Sett sammen deres eget lag – meld dere på stevne!

Send så lagoppsett og hvilke klasser dere ønsker å starte til leder@gjovikrideklubb.no innen den 22.04.2018