Sterk start på måneden

Anna Konstanse Helberg og Fancy Nefertiti startet MB:3 dressur på Jarlsberg og Melsom Rideklubb helgen 1 – 2 februar. De tok med seg en dobbel førsteplass hjem med 65,588% på lørdag og hele 73,553% på søndag.

Vivi Marie Grini og Fødegårdens Sjarami startet MB:1 dressur på Drammen og omegn Rideklubb samme helg. De red til 61,515% og fikk en fin 8 plass av 12 startende.

Anna Konstanse Heiberg og Fancy Nefertiti

FERD Rideskolecup

Wilma Bergström og Julie Bjervold Lied representerte klubben i finalen i FERD Rideskolecup på Norwegian Horse Festival 2020.

I dressur fikk Julie 73,00% og Wilma 75,00%

I sprang fikk Julie 1 feilpoeng og 71,00 stilpoeng. Wilma fikk 0 feilpoeng og 69,50 stilpoeng.

Dressurhelg

Den 16 februar hadde vi hele 11 ekvipasjer til start på dressurstevnet til Starum Hestesportsklubb.

I LC hadde vi to unghestekvipasjer til start. Rikke Svenstad og 4 år gamle Lefdals Aliano og Dana Dijkman og 5 år gamle Garmos Viljar. Rikke Svenstad red til 2 plass og 70,00%. Dana fikk en fin poengsum på 62,00%

Fire Gjøvik-ekvipasjer var til start i LB. Rikke Svenstad og Pocket Aces, Marlene Zimmermann og CJ’s Degrees, og Dana Dijkman og Garmos Viljar. Rikke og Marlene sørget for dobbel 2 plass med tvillingprosenten 66,364%. Dana Dijkman og Garmos Viljar hadde en fin debutrunde og fikk 56,364%

I LA var det tre ekvipasjer til start fra klubben. Adeline Eide Johansson og ponnien Solero, Rikke Svenstad og Pocket Aces, og Hedda Strandengen og ponnien Skoglys Mathilde. Adeline og Solero fikk en kjempefin 2 plass med 62,187%. Hedda Strandengen og Skoglys Mathilde fikk en super 3 plass med 61,875%, og Rikke Svenstad og Pocket Aces fikk 60,625%

Sprang på Grenland

Emilie Kardell og Danheat’s Tavana startet sprang begge dager på Grenland Ryttersportsklubb den 22 – 23 februar. De hadde flere fine runder og fikk i tillegg dobbel 0 og 7 plass i 90cm hest på søndag.

Debut i sprang og dressur – mer dressur

29 februar – 1 mars hadde Gjøvik Rideklubb gleden av å få tre debuter for to ekvipasjer. Lene Mari Ingvaldsen og 5 år gamle Hejbøls Fawziya debuterte LA med flotte 62,414% på Søndre Nordstrand. Samme dag debuterte Silje Jørgensen og Alfas Oblix LC med fine 59,50%.

Silje Jørgensen og Alfas Oblix debuterte sprang på Søndre Nordstrand dagen etter og fikk fine 70,50 stilpoeng.

På Grenland Ryttersportsklubb samme helg startet Adeline Eide Johansson og Solero, og Anna Konstanse Heiberg og Fancy Nefertiti. Adeline red til fine 59,190% i MC:1 på lørdag og 57,250% i FEIs innledende program for ponnier. Anna Konstanse Heiberg startet FEIs lagprogram for juniorer og fikk fine 67,095% og 2 plass i klassen.