Helgas UK-stevne er over og som arrangørklubb med mange egne ryttere til start er vi storfornøyde. Været kunne ikke blitt bedre og stemningen var god blant ryttere og tilskuere.

Klubben har lagt ned en god del dugnadstimer for å gi ridehuset og den lille utekiosken et løft. Vi er enda ikke helt i mål, men på god vei.

I helga var det hele 34 startende både fra egen klubb og fra andre klubber. De fleste tok turen fra Stav, men det kom også ryttere fra Nordre Land IL, Hadeland og fra Starum.

Flere av klubbens egne ryttere starter dressur for første gang og tok med seg sløyfer hjem.

I LC:1 gikk Hilde Thoresen Odberg og Odbjergs Idol til topps med hele 65,15%Hilde og IdolHedda og May

Hedda Strandengen og Mayfluksa fikk 4.plass med 60,8% og Sønnøy Svarthaug og Lukas fikk 5.plass med 60,4 %

Fulstendig resultatliste for LC finnes her

Sønnøy og Lukas

Ane Sæther Jensen, Mathilde Lier og Emma Bratland Westrum red også LC     Mathilde og Emma Ane og Classic 2 Mathilde og Junar

I LB var også ryttere fra Gjøvik på pallen.  Mia Midtbu Wiklund og Seherazade KLT, til vanlig kalt Bea fikk 65,5 % og ble vinner av klassen før Mari Krogh og Davinci Overskovlund på 62,9% og Anna Jakobsen og Bron på 62,2%. Resultatliste for LB finner du her.Mia og Bea Mari og Davinci Anna og Bron

I stevnets siste klasse ble det dobbelt plassering til Mari Krogh med ChrisMar Fasana på første og Rustic Følhøj som nummer to.

Anna Jakobsen og Louidor V debuterte i LA og fikk 59,6% som er kjempebra etter kun 1 1/2 uke med trening.Mari og Rustic Anna og Louidor

30.april var Terese Johansen på Ellingsrud med den 5 år gamle Alfas Olympus. Det var Lands-Elitestevne og de red 5 års klasse.

5års klassene blir bedømt på en litt annen måte enn et vanlig dressurprogram. Det blir ikke satt noe karakter på hver enkelt øvelse, men karakterer på de ulike gangartene, kapasitet og utviklingspotensiale, utdanningsnivå etter alder. Det var en våt stevnehelg med både regn og snø. Lørdagen fikk de 4. plass med 77,4%. Søndagen var nok både hest og rytter slitne så prosenten ble 72,2% noe som også er veldig bra.

Terese og Olympus på Ellingsrud.php

Lørdag 9. og søndag 10. april var det mange av klubbens ryttere som tok turen til Starum for å ri både dressur og sprang.

Dressuren gikk lørdag og i første klasse LC startet Mathilde Lier og Junar.

I LB stilte Gjøvik rideklubb med flest startende i forhold til de andre klubbene og det syntes vi var gøy.

I LB stillte Anna Jakobsen og Bron, Line Lekang og Maxililian, Mia Midtbu Wiklund og Bea, Mari Krogh og Davinci Overskovlund og Terese Johansen og Alfas Olympus. Terese og Olympus stakk også av med 3. plassen med 63.07%

I LA Startet Terese Johansen og Olymus, Mia Midtbu Wiklund og Bea og Mari Krogh og Rustic Følhøj.

Søndag var det tid for sprang og Mathilde og Junar stilte i 60 cm. Det gjorde også Stine Fyhn Edland og Mikke.

70 cm re Stine og Mikke og også Ane Sæther Jensen og Classic Girl

Stine og Mikke ble plassert i begge klassene de startet og kunne reise hjem med både en 2. plass og en 3.plass.