Sommeren nærmer seg, og for noen er det kun 1 uke igjen med ridekurs. For andre er det noen uker fri fra egen hest som også tar en velfortjent ferie på beite kanskje, og for andre igjen så er det å vente på at uken med rideleir skal komme fort nok 😊

Det som er sikkert er at det første halve året av 2017 har inneholdt mye nytt og spennende for Gjøvik Rideklubb.

Først og fremst fikk vi på plass en 30 årig leieavtale på eiendommen. Vi har begynt planleggingen av en ny utebane på 40X70 meter og vi har opplevd å ha over 100 stk. på vårdugnad slik at vi ikke hadde nok arbeidsoppgaver til alle.

Den positiviteten som nå er i Gjøvik Rideklubb hadde ikke vært der uten alle dere som er hjelpsomme og stiller opp når vi trenger dere.

Om det er vårdugnad, kakebaking, stevnevakter eller kioskvakter. EN STOR TAKK TIL DERE ALLE.

Ridekursene i vår/sommer har vært så godt som fulle. VI har folk på ventelister. Det er egentlig et luksusproblem, men samtidig ønsker vi å få etablert den nye utebanen så fort som mulig slik at vi har plass til enda flere.

Vi har hatt deltakere på mange stevner i vår. Vi har på noen stevner ute på andre arenaer vært opp mot 15 deltakere fra Gjøvik Rideklubb. Dette blir lagt merke til. I tillegg stiller det mange som kommer for å heie på våre utøvere, og vi har vært en stor gjeng nesten hver gang vi har vært ute på stevner. Som en bonus har vi tatt med oss veldig mange sløyfer, gode plasseringer og seirer på disse stevnene. Dette tror jeg er viktig for videre motivasjon og troen på at vi kan! Det er morsomt å se at det gror godt i rekrutteringen både til rideskolekurs og hos de som satser litt mer på konkurranse ridning.

Før sommerferien skal Gjøvik Rideklubb ha runderidning på nattåpent den 22. juni fra 18:00-20:00 på CC Gjøvik, og egen stand på samme plass lørdag den 24. juni. Denne dagen skal vi promotere klubben og selge mest mulig KOHS-lodd for å styrke egenkapitalen vi trenger for å etablere ny utebane.

Vi har 1000 lodd i vårt eget lotteri som vi MÅ selge før utgangen av august måned. Vi har til nå solgt ca. 300 lodd.

Dette betyr at jeg igjen ønsker å oppfordre dere alle til å kjøpe noen lodd i lotteriet. Det koster kr. 150,- pr. lodd, men premien er VIP bord for 6 personer under Kingsland Oslo Horse Show inkl. overnatting for samtlige på hotell til søndag. Verdien på premien er kr. 20.000,-

Hvis dere kjenner noen andre som er interessert i dressur eller sprangridning, så gi de også muligheten til å vinne!

For de som ikke har opplevd Kingsland Oslo Horse Show live, så er dette virkelig å anbefale.

VI har opprettet VIPPS for lotteriet som gjør at ved å betale med VIPPS  – legge igjen navn, telefonnummer og antall lodd dere øsnker – vil vi sende dere loddene på bildemelding.

VIPPSnummeret er 89012.

Trekningen vil gjøres den 31. August av utenforstående embetsmenn. Vinneren vil bli kontaktet på e-post, og video av trekningen vil bli offentliggjort på vår hjemmeside; www.gjovikrideklubb.no

Når skoleferien er ferdig og høsten kommer håper vi at arbeidet med ny utebane kan komme i gang. Vi ønsker å skape en felles arena hvor barn og voksne som liker å drive med hest skal ha mulighet til akkurat det. Vi har også blitt oppfordret av Norges Rytterforbund til å søke om å bli en såkalt «veiviser-klubb» Hvis vi blir dette vil vi kunne jobbe mye tettere med Rytterforbundet for å skape en enda bedre og mer spennende rideklubb for alle.

Vi håper at flest mulig av de som har vært på ridekurs nå fortsetter, og at dere kan fortelle flere at dette er noe de også bør prøve.

Med den beliggenheten vi har – MIDT I BYEN – har vi muligheter til å skape noe helt spesielt på Gjøvik.

På vegne av de ansatte og styret i både Gjøvik Rideklubb og Gjøvik Rideskole vil jeg ønske alle en velfortjent og god sommerferie – også håper vi å se dere alle til høsten igjen.

En sommerlig hilsen fra

Eddie Strandengen