På Lillehammer ble det 17-18 september arrangert KM i sprang. Fra klubben var det Stine Fyhn Edland og Mikke som stilte til start i 70 cm og KM for kat. 2 ponnier.stine-og-mikke-sprang-km-2016

De fikk 8 feilpoen i første omgang, og med en feilfri andre omgang endte de på 2.plass og fikk dermed med seg sølvmedalje.

Vi gratulerer Stine og Mikke for kjempegod innsats. 🙂

Førstkommende helg er det KM dressur på Lillehammer.

KM lag går på lørdag og i KM individuelt blir resultatene fra lørdag og søndag slått sammen. Gjøvik Rideklubb stiller med 3 lag til sammen.

Mia og Sheherazade KLT rir på lag sammen med Anna og Bron. De Mia og Bea er klare for KM. Her fra UK stevne på hjemmebane i aprilstarter KM for junior som går på LB nivå.

KM for senior går i LA og klubben har to lag: Line Lekang med Maximilian 2 og Lisa Fari med Odbjergs Idol er det ene laget og Terese Johansen med Alfas Olympus og Mari Krogh med Rustic Følhøj er det andre laget. Det ligger an til å bli et stort stevne med mange klubber som stiller til start, så det blir spennende å se om klubben kan forsvare bronsemedaljen fra i fjor.