Høstens rideskolestevne er planlagt 25. og 26. oktober, med dressur lørdag og sprang søndag. Man kan melde seg på maks 1 klasse hver dag. Dressurprogrammene kan lastes ned fra www.rytter.no.  Det er lurt å lese programmene på forhånd. Det kommer også til å ligge noen kopier av programmene i stallkroa.

Alle har selv ansvar for at hesten er klar til man skal ri. Det er lurt å møte opp i god tid i tilfelle man må pusse og sale opp selv. Det vil være jenter i stallen som hjelper til med påsaling. Vi forbeholder oss retten til å plassere ryttere i andre klasser en de er påmeldt etter rideferdighet.

Vi gjør oppmerksom på at man må være medlem av Gjøvik rideklubb for å delta på stevne. Medlemskap er gratis ut 2014 dersom man melder seg inn før 1. oktober

Meld deg inn her!

Følgende klasser er satt opp:

Lørdag:

• Ryttertest RLD1- Lilletur: Skritt og travprogram 2 ryttere rir samtidig. Programmet blir lest opp.
  • Ryttertest RLC1: Program med galopp 2 ryttere rir samtidig. Må ha god erfaring med galopp på volter, firkantspor.
  • Hestepasser/Fôrrytterklasse: åpent for hestepassere og fôrryttere. Valgfritt program.

Søndag:

• Sprang 40 cm
  • Sprang 60 cm
  • Sprang 70 cm
  • Hestepasser/Fôrrytterklasse

Bedømning: I dressur er det deltagersløyfer til alle startende og i sprang er det clear round sløyfe til de som rir feilfritt – to forsøk og deltagersløyfe til de som får feilpoeng.

Pris: 150 kr pr klasse. Husk at betaling skal skje i stallkroa før start.

Påmelding: Sendes på mail til post@miljohestesenter.no innen onsdag 17. Oktober. Skriv også opp 3 forskjellige hesteønsker. (Husk at ikke alle kan ri Mayfluksa eller Coraz)

Startlister: Blir lagt ut på www.gjovikrideklubb.no i begynnelsen av uke 43

Første start er beregnet til kl 10:00 begge dager.

Kiosk: Vi trenger hjelp med å fylle kiosken med varer begge dager. Kan du bidra med kake, rundstykker eller noe annet gi beskjed ved påmelding. Vi trenger også hjelp til bemanning av kiosken. Gi beskjed hvis du kan hjelpe til.