Velkommen til rideskolestevne dressur 12.05.19

Stevnet starter kl 10.00 og stallen er åpen fra kl 09.00.

Alle som skal ri er selv ansvarlig for å ha hesten klar til riktig starttid. Starttider blir lagt ut på hjemmesida torsdagen før stevne.

Det er ingen mulighet for påmelding etter fristen har gått ut.  Fristen er 08.05 kl 23.00

Oppvarming skjer på utebanen i skritt. Hestene kan tas med ned 15 min før start. Programmet ris to og to ekvipasjer sammen og den som står først på startlista  rir i tet.

Ryttertestprogrammene blir lest opp, men det er viktig at man leser gjennom programmet på forhånd så man vet hva man skal gjøre. Programmene finner man på www.rytter.no

Det er ikke noe krav om stevneantrekk. Vanlig rideklær holder.

Alle hester skal pusses godt og se fine ut til stevne. Det blir flere ryttere satt opp på hver hest, så alle må hjelpe hverandre.

Det er deltagersløyfe til alle som starter.

Klasser Ryttertest:
RLD1: Skritt og travprogram.
RLC1: Program med galopp. Må ha GOD erfaring med galopp på volter/firkantspor.
Programridning: For hestepassere, oppstallører og voksne som vil ha bedømming av valgfritt dressur program. Åpent for klubbens medlemmer utenfor rideskolen.

Vi forbeholder oss retten til å plassere ryttere i andre klasser enn påmeldt etter nivå.
Ved spørsmål ta kontakt med oss rideskole@gjvoikrideklubb.no eller 406 32 110

Påmelding til stevne kan gjøres her

Denne våren blir det kun avholdt rideskolestevne i dressur. Siden vi ikke vet hvor lang tid det vil ta for før den nye bunnen har satt seg skikkelig vet vi heller ikke når vi kan begynne å hoppe på den igjen.

Velkommen til vårens rideskolestevne 🙂