Vårens rideskolestevne er 23. og 24. april, med sprang lørdag og dressur søndag.

Man kan melde seg på maks 1 klasse hver dag. Dressurprogrammene kan lastes ned her. RLD1 og RLC1 blir lest opp på stevne men det er viktig at man ser litt på programmet på forhånd, så man vet hva man skal gjøre.

Alle har selv ansvar for at hesten er klar til man skal ri. Det er lurt å møte opp i god tid i tilfelle man må pusse og sale opp selv. Det vil være jenter i stallen som hjelper til med påsaling.

Vi forbeholder oss retten til å plassere ryttere i andre klasser en de er påmeldt etter rideferdighet. vinnere på høststevne

Vi gjør oppmerksom på at man må være medlem av Gjøvik rideklubb for å delta på stevne.

Følgende klasser er satt opp:

Lørdag:

• Sprang 40 cm
  • Sprang 50 cm
  • Hestepasser/Fôrrytterklasse/Voksne- feil og stil bedømming

Søndag:

• Ryttertest RLD1- Lilletur: Skritt og travprogram 2 ryttere rir samtidig. Programmet blir lest opp.
  • Ryttertest RLC1: Program med galopp 2 ryttere rir samtidig. Må ha god erfaring med galopp på volter, firkantspor.
  • Programridning: For fôrryttere, hestepassere, oppstallører og voksne som vil ha bedømning av valgfritt dressurprogram. Åpent for klubbens medlemmer utenom rideskolen.

Bedømning: I dressur er det deltagersløyfer til alle startende og i sprang er det clear round sløyfe til de som rir feilfritt – to forsøk og deltagersløyfe til de som får feilpoeng.

Pris: 200 kr pr klasse.

Påmelding: Via deltager.no

Link til påmelding sprang her

Link til påmelding dressur her

Ingen påmelding etter fristen er gått ut tirsdag 19. april.

Det må også noteres 3 hesteønsker så det blir lettere for oss å lage startlister.

Startlister: Blir lagt ut på hjemmesida seinest 21.april kl 19.00.

Kiosk: Vi trenger hjelp med å fylle kiosken med varer begge dager. Kan du bidra med kake, rundstykker eller noe annet skriv det sammen med påmeldingen.

Velkommen til stevne