Vårens rideskolestevne er 18. og 19. april, med dressur lørdag og sprang søndag. Man kan melde seg på maks 1 klasse hver dag.

Dressurprogrammene kan lastes ned her.

vinnere på høststevneDe letteste programmet blir lest opp på stevne men det er viktig at man ser litt på programmet på forhånd, så man vet hva man skal gjøre.

Alle har selv ansvar for at hesten er klar til man skal ri. Det er lurt å møte opp i god tid i tilfelle man må pusse og sale opp selv. Det vil være jenter i stallen som hjelper til med påsaling. Vi forbeholder oss retten til å plassere ryttere i andre klasser en de er påmeldt etter rideferdighet.

Vi gjør oppmerksom på at man må være medlem av Gjøvik rideklubb for å delta på stevne.

Følgende klasser er satt opp:

Lørdag:
Ryttertest RLD1- Lilletur: Skritt og travprogram 2 ryttere rir samtidig. Programmet blir lest opp.
• Ryttertest RLC1: Program med galopp 2 ryttere rir samtidig. Må ha god erfaring med galopp på volter, firkantspor.
• Programridning: For fôrryttere, hestepassere, oppstallører og voksne som vil ha bedømning av valgfritt dressurprogram. Åpent for klubbens medlemmer utenom rideskolen.

Søndag:
• Sprang 40 cm
• Sprang 50 cm
• Hestepasser/Fôrrytterklasse/Voksne

Bedømning: I dressur er det deltagersløyfer til alle startende og i sprang er det clear round sløyfe til de som rir feilfritt – to forsøk og deltagersløyfe til de som får feilpoeng.

Pris: 200 kr pr klasse. Husk at betaling skal skje i stallkroa før start.

Påmelding: Sendes på mail til rideskole@gjovikrideklubb.no innen torsdag 16.april kl 16.00. Påmelding etter fristen blir ikke godkjent. Oppgi tre hesteønsker ved påmelding, så det blir lettere å sette opp startlister.

Startlister: Blir lagt ut på hjemmesida  seinest 17.april.

Kiosk: Vi trenger hjelp med å fylle kiosken med varer begge dager. Kan du bidra med kake, rundstykker eller noe annet gi beskjed til kioskansvarlig Oda Rønning Danielsen på oda.ronning.danielsen@gmail.com

Velkommen til Stevne