• Vi har begynt planlegging av rideskolen til høsten. Før sommerferien blir det lagt ut påmelding til nye kurs. Noen endringer på timene blir gjort mellom hvert kurs. Når noen slutter må vi prøve å slå sammen timer for å fylle på med nye elever som øsker å begynne og ri. Noen vil få beskjed om å bytte time og noen har allerede fått beskjed om bytte av ridetime. Det er veldig viktig at vi klarer å fylle opp kursene best mulig og at ingen kurs går halvfulle. Vi ber dere derfor om å gi beskjed dersom dere ikke skal fortsette til høsten. Det sparer oss for mye ekstraarbeid og vi kan da bruke tid på å fylle de ledige plassene før kursstart i stedet for etter oppstart. Videre er det fint om vi får beskjed i god tid dersom noen ønsker å bytte time. Vi kan ikke garantere at vi har ledig på tilsvarende nivå andre steder men det er størst sjanse hvis vi får beskjed så tidlig som mulig så skal vi se på det.
  • Til høsten vil vi starte opp nye nybegynnerkurs. Tidspunkt for dette er ikke helt bestemt enda.
  • Ellers har vi noen ledige plasser frem til sommerferien på nåværende kurs. Dette er stort sett barnetimer som rir skritt, trav og galopp, men førstkommende tirsdag kl 16-16.45 begynner vi et lite travkurs sånn helt i innspurten før ferien hvor det er ledige plasser. ta kontakt med oss på mail ved interesse eller spørsmål
  • Det er noen få ledige plasser på privattime 25. mai og 29. juni,  på turridning med Mathilde 15. juni og drop-in knøttetime med Julie også 15 juni.