Vi åpner for påmelding til rideleir sommeren 2020

Det blir dagleir uke 26, 27, 32, 33. Dersom vi får stor pågang på rideleir kan vi lage en ekstra leir i uke 31, men vi ønsker å fylle opp de andre ukene først.

Rideleirene er åpne for elever på alle nivåer, og vi prøver å tilpasse nivået slik at det skal bli jevnest mulig på hver time. Laveste aldersgrense er 8 år.

Vi starter opp kl 09.00 og avslutter med å slippe hestene ut på ettermiddagen kl 16.00. Vi fyller dagene med masse ridning, sprang dressur, turridning, sitstrening, teori, samt stallarbeid som møkking og stell av hest. Dersom været er bra tar vi en tur ned til fastland og bader.

Hver uke avslutter vi med en uhøytidelig konkurranse hvor foreldre kan komme og se på. Det blir servert lunsj midt på dagen i stallkroa. Pris kr 3000.

Påmelding: For å reservere plass må man logge inn på www.deltager.no og betale depositum for den uka du ønsker plass. Depositum blir ikke tilbakebetalt ved avmelding.

Det vil i løpet av våren sendes ut link til alle påmeldte med betaling av restbeløp. Husk at påmeldingen må stå i deltagerens navn. Er du ny i rideskolen er det fint om du skriver litt om nivå på deltager

 

I år har vi dessverre ikke mulighet til å arrangere knøtteleir eller voksen weekend. Vi planlegger i stedet et voksenweekend kurs en helg etter skolen har startet igjen.

Ved spørsmål ta kontakt med oss på rideskole@gjovikrideklubb.no

Påmelding til uke 26 her

Påmelding til uke 27 her

Påmelding til uke 32 her

Påmelding til uke 33 her

Velkommen til rideleir 🙂