Det går fort fram til jul og vi begynner planlegging av ridekurs som starter i januar. Første dag med ridning er 3. Januar, men alle beholder samme dag og time som på nåværende kurs hvis ikke annet er avtalt med Natalie eller Mari.

Hvis det er noen som vet allerede nå at de ikke skal fortsette å ri etter jul er det fint om vi får beskjed om det så fort som mulig. Hvis det blir mye frafall på en time må vi slå sammen noen timer for å få plass til nye ridekurs.

Hvis du er ny i rideskolen og vil ha plass er det viktig at du tar kontakt med oss på mail før påmelding. Det er ikke sikkert vi har plass på time med riktig nivå.

link til påmelding for knøttekurs finner du her

link til påmelding for alle andre kurs alle dager og timer finner du her

Husk at alle som skal ri i rideskolen også må betale medlemskap i Gjøvik Rideklubb

Foto: Mari Krogh