Home Rideklubben Bli medlem Bli medlem (minidrett.no)

Bli medlem (minidrett.no)

Alle som skal delta på ridestevner må være betalende medlemmer i en rideklubb. Melder du deg inn og betaler i 2014, vil medlemskapet være gyldig ut 2015.

Slik melder du deg inn i Gjøvik Rideklubb

Gå inn på www.minidrett.no

Logg deg inn med brukernavn og passord. Dersom du ikke har det må du registrere deg først.

Trykk på medlemskap og så <Finn ny klubb>

skjermbilde-1

Skriv inn Gjøvik Rideklubb og Trykk <søk>

skjermbilde-2
Trykk deg inn på feltet Gjøvik Rideklubb, og deretter “Send søknad”. Merk at det skal være haket av for “Ridning”. Dette fordi rideklubben i “idrettshierarkiet” er på nivå med  et idrettslag som kan ha flere underavdelinger, feks fotball og ski. Ved å være registrert i underavdelingen “Ridning” er du automatisk medlem i “moderklubben” Gjøvik Rideklubb. Er du aktiv rytter kan du også velge gren. Det er ikke nødvendig med mindre du er aktiv konkurranserytter.

skjermbilde-3

skjermbilde-4