Det har jo vært offisielt i noen måneder allerede at Gjøvik Rideklubb ønsker å etablere en ny utebane. Etter at vi fikk en ny avtale med grunneier Harald Sogstad på hele 30 år, er startskuddet i dag gått for planleggingen av dette. I dag var første møte med Arkitekt Tore Jørgen Haavi.

Vi vil i løpet av et par uker kunne presentere et utkast til hvordan vi ønsker at den nye utebanen skal se ut. Gjøvik Rideklubb ønsker å bygge en ny utebane på 40 X 70 meter. Med den unike beliggenheten vi har «MIDT I BYEN» ønsker vi å kunne arrangere flere og større stevner. Vi har vedtatt på styrenivå å investere i størrelsesorden 800.000-900.000 kr. i denne utebanen.

Dette vil være starten på en helt ny æra for Gjøvik Rideklubb.

Vi har allerede tegnet sponsoravtaler for i underkant av 100.000 kroner i år, og har en målsetting om å nå det dobbelte i løpet av våren.

Jeg vil i tillegg oppfordre ALLE som leser dette til å kjøpe lodd i vårt eget; KOHS-Lotteri 2017, hvor man kan vinne et VIP-bord for 6 personer + hotellovernatting på Kingsland Oslo Horse Show 14. Oktober. Verdi på premien er kr. 20.000. Vi har opprettet VIPPS!

Bare send navn og hvor mange lodd dere ønsker, så sender vi ut bilde av loddene på MMS. Del gjerne dette med alle dere kjenner..

Pris pr. lodd er kr. 150,-

Vårt eget KOHS-Lotteri er en viktig brikke i å skaffe egenkapitalen vi trenger for å realisere utebanen.

La oss SAMMEN skape en  FANTASTISK STEVNEARENA på GJØVIK. Gjøvik Rideklubb – rideklubben «midt i byen»