I påskeferien er det ikke rideskole. Mandag til onsdag setter vi opp mulighet for privattimer i stedet. Hvis det er flere som vil ri sammen kan vi lage gruppetimer dersom rytterne er på likt nivå.

Tilbudene er:

Privattime: 1-2 elever, 45 min, 350 kr på rideskolehest

Privattime egen hest 300 kr 30 min. Ferdig oppvarmet til timen

Gruppetime sprang, dressur eller bakkearbeid: 3 eller flere elever, 60 min 250 kr

Her er det førstemann til mølla som gjelder. Dersom det er ønskelig med timer på kveldstid må vi se an hvordan påmeldinga på dagtid blir først.

Ta kontakt med oss for å bestille time. Har du noe ønske om tidspunkt skriv også det i mailen ved påmelding. Vi kan ikke garantere at vi klarer å imøtekomme alle ønsker, men prøver.

Det er flere som spør etter privattimer i helger. Siden klubben skal bytte ut underlaget i ridehuset har vi vært litt avventende med å fylle på med timer. Når vi vet mer om hvordan helgene ser ut vil vi legge ut info om flere lørdager med mulighet for riding.

Send oss en mail rideskole@gjovikrideklubb.no for å bestille privattimer i påsken