Påmelding til nye ridekurs er klart.

Linkene er for alle elever som allerede har fast plass i rideskolen. Har du ikke plass må du kontakte oss på mail rideskole@gjovikrideklubb.no for å høre om det er plass på ditt nivå før påmelding

Foto: Maren Fretheim

Første dag med rideskole er onsdag 4. januar.

Dersom du ønsker å bytte time må dette avtales med Mari eller Terese før påmelding.

På grunn av generell prisstigning på 2% økes prisen på rideskoletimer med 5 kr pr time. Pris på ordinære ridekurs vil derfor være 240 kr timen. Det er bindende påmelding for hele kurset. Og det er kun sykemelding som gir grunlag for tilbakebetaling av kursavgift eller mulighet for å ri igjen timer.

Vi må prøve å slå sammen noen timer for å gjøre plass til nye kurs. Noen vil derfor få forespørsel om å bytte kurs. Vi gir beskjed til de det gjelder før jul.

Påmeldingen må registreres i deltagerens navn.

Dersom vi ikke mottar påmelding innen fristen vil plassen bli gitt videre til noen andre. Hvis du ikke skal beholde plassen er det fint om vi får beskjed. Vi bruker mye tid på å sette sammen timer og for å få plass til alle er vi helt avhengige av å vite hvem som skal fortsett eller ikke. Alle som vi ikke få påmelding fra eller hører fra på annen måte innen fristen blir automatisk satt på venteliste. Dere er derfor ikke garantert plass igjen på samme kurs som nå i høst.

Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen.  Sms er praktisk på tlf 406 32 110. Stallvaktene bruker mye tid på å klargjøre og sale opp hester til timene og hestene blir stående med utstyr på hvis noen ikke dukker opp.

I uke 2 vil det bli holdt foreldremøte i Stallkroa hver kveld. Det er obligatorisk oppmøte for minst en forelder i løpet av uka. Det er en del informasjon som ikke alltid kommer fram til alle. Lederen i klubben vil informere om fremgang og planer for Gjøvik rideklubb og Rideskolen for året som kommer.

Minner om utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og er ikke egnet fottøy. Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. Sikkerhetsvest er valgfritt men anbefales i hvertfall på sprangtimer. Vi har kun noen få til utlån. Langt hår skal settes i hårstrikk under ridning. Som medlem av Gjøvik rideklubb får man rabatt hvis man handler på Toten Hestesport.

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Dersom vi ikke mottar innmelding i klubben blir man automatisk meldt inn for 2017. Medlemskapet for 2017 kan betales direkte på www.minidrett.no. Trenger du hjelp med betaling av medlemskap ta kontakt med oss.

Elever som ikke har betalt medlemskap ved utgangen av januar vil ikke lenger bli tildelt hest til timene.

Påmelding til knøttekurs finner du her

Påmelding til vanlige kura mandag til fredag finner du her