Vi har allerede kommet over halvveis i første kurs denne høsten og det nærmer seg oppstart for 2. del.

Vi holder ridekursene helt frem til juleferien og siste kveld med rideskole er derfor torsdag 22. desember uke 50. Det vil si at de som rir fredager har siste kursdag 16. desember.

Siden det er forskjellig antall timer for de som rir fredager er det derfor laget egen påmelding.oppstilling-alle-deltagerne

De som rir mandag til torsdag har 7 timer igjen på neste kurs, og de som rir fredager har 6 timer igjen 🙂

Knøttekurs har også egen påmelding.

Link til knøttekurs finnes her.

Link til ridekurs mandag til torsdag finnes her.

Link til ridekurs fredager finnes her.

Vi minner om at alle som rir i rideskolen må være medlem av Gjøvik Rideklubb. Ryttere som ikke har betalt medlemskontigent vil derfor ikke få tildelt hest til timene.

Medlemsskap kan tegnes direkte på minidrett.no eller ved å fylle inn skjema her på hjemmesida. Betalingsinformasjon blir da sendt ut på epost. og kan betales gjennom nettbank eller direkte i min idrett.