Nå er det klart for ny påmelding til ridekurs som går frem til sommeren. Det er forskjellig antall ganger igjen fram til sommeren avhengig av hvilken dag du rir.

Det er derfor forskjellige linker med ulikt antall timer.

Mandager har 9 ganger fram til sommeren og bruker påmeldingslink her.

Tirsdag, onsdag og torsdag har 11 ganger igjen. Påmelding her.

Knøttekurs torsdager har også 11 ganger fram til sommeren. Påmelding her.

Fredager har 12 ganger igjen. Påmelding her.

Påskeuka blir det ridning mandag 10. april, mens resten av uka blir det pause. 17. april, andre påskedag er det ikke ridning. Ellers er det ikke ridning helligdagene utover våren.

Dersom du ønsker å bytte time må dette avtales med Mari eller Terese før påmelding.

Det er bindende påmelding for hele kurset. Og det er kun sykemelding som gir grunnlag for tilbakebetaling av kursavgift eller mulighet for å ri igjen timer.

Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen.  Sms er praktisk på tlf 406 32 110.

Minner om utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og er ikke egnet fottøy. Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. Sikkerhetsvest er valgfritt men anbefales i hvertfall på sprangtimer. Vi har kun noen få til utlån. Langt hår skal settes i hårstrikk under ridning. Som medlem av Gjøvik rideklubb får man rabatt hvis man handler på Toten Hestesport.

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Dersom vi ikke mottar innmelding i klubben blir man automatisk meldt inn for 2017. På klubbens hjemmesider, gjovikrideklubb.no kan man lese mer om innmelding og fordeler ved å være medlem av rideklubben. På hjemmesiden kan man også velge familiemedlemskap i stedet for enkeltmedlemskap.