K2 tursekk 30 l med logo
drikkeflaske 75ml med logo

Gjøvik Rideklubb ønsker nå å profilere seg mer i nærmiljøet. I forbindelse med dette ønsker vi å tilby våre medlemmer ulike klubbeffekter som man kan ha nytte av. I tillegg vil vi se at logoen bygger merkevare i lokalsamfunnet.

Vi har derfor fått laget både en veldig synlig tursekk (K2 tursekk med brodert logo) som kan kjøpes for kr. 450,- pr. stk. og drikkefalske (75ml) med inngravert logo til kr. 175,- pr. stk.

De som ønsker å kjøpe disse produktene kan sende en epost til leder@gjovikrideklubb.no med bestilling.

I tillegg vil vi oppfordre alle til å besøke vår stand på GjøvikMarken i år. Dette er også noe vi gjør for første gang – og som en del av vår strategi om å bli mer synlige i lokalsamfunnet 🙂