Sommerferien er ugjenkallelig over for de fleste av oss, og selv om sommerværet ikke hele tiden har vært det beste, så har det vært en god sommer for rideskolen. Over 70 store og små har kost seg på rideleir i sommer, med ridning, pussing, hestekos, stallarbeid, teori og masse moro. Tusen takk til som har deltatt! En stor takk fra rideklubben også til Mari og alle dere andre som har vært med gjøre disse dagene og ukene til god reklame for hestesporten og de flotte mulighetene vi har til å drive med hest midt i sentrum av Gjøvik!

Rideskolen starter opp sine aktiviteter igjen fra mandag 17. august, og de fleste ridekursene er fylt opp. Hvis du enda ikke har fått meldt deg på, ta kontakt med rideskolen. for å se om det er muligheter som passer ditt nivå. Det er fortsatt også noen som ikke har betalt påmeldingsavgiften. i så fall, gjør de snarest her.

Nytt av året er at vi inviterer til et informasjonsmøte/»foreldremøte» ved oppstarten av det nye rideskoleåret, nærmere bestemt tirsdag 25. august klokka 19.00 på Hovdettun (vandrerhjemmet). Det vil bli en presentasjon av de ansatte på ridesenteret, av rideklubben og informasjon om rideskolens aktiviteter. Vi vil også ta opp tema som vi vet opptar foreldre ved rdeskole, så som krav til utstyr, sikkerhet og progresjon i rideskoletimene. Det blir også muligheter for  stille spørsmål om det som DU lurer på! Enkel bevertning.

Rideklubben  er fortsatt i sitt første år som eiere av rideskolen, og vi er godt fornøyde med første halvår! Vi gleder oss til alle de spennende mulighetene som ligger foran oss. Øverst på siden et lite tilbakeblikk på vårhalvårets store begivenhet, Åpen stall-arrangementet. Tusen takk til Elida Thoresen Odberg og Ane Sæther Jensen for flotte bilder!