Det er ei aktiv helg for våre ryttere. Anne-Karine Stenseth med Skjellåsens Marley og Hedda Strandengen med Skoglys Mathilde sørger for at Gjøvik Rideklubb for første gang er representert på årets NM i dressur for ponni i Drammen i helga! De har allerede vært i aksjon på fredag, og skal på ny ut i 2. avdeling i dag lørdag.  Lykke til!

Årets kretsmesterskap i dressur arrangeres også også i helga på Frya i Gudbrandsdalen , og Gjøvik rideklubb er godt representert både individuelt og i lagkonkurransen hvor Sara Pernille Stadheim med Cariñoso CII og Marlene Zimmermann med CJ’s Degree stiller både individuelt og i lagkonkurransen!

I tillegg har vi flere ryttere til start Både på Søndre Nordstrand og Kongsberg, så GRK-rytterne ligger definitivt ikke på latsiden, og vi er takknemlige for at de representerer klubben på en flott måte og høster nyttige stevneerfaringer!! Lykke til!

PS: Resultater kan du følge online på Equipe og du kan se oppdateringer på Instagram og vår nye kanal på Snapchat – GRKvlog