Rideklubben har slitt med et ufullstendig medlemsregister, og trøbbel med fakturering.  Vi gjør nå et krafttak for å få en samlet oversikt, og ber om din hjelp!

Gjøvik Rideklubb er tilsluttet Norges Idrettsforbund via Norges Rytterforbund, og har derfor tilgang til idrettens programpakke for medlemsregister og  klubbadministrasjon. Styret i rideklubben har besluttet å benytte dette, og som medlem vil du kunne administrere ditt medlemskap gjennom «Min Idrett». Mange vil være registrert her fra før(2,5 millioner nordmenn er registrert her), enten via rideklubben eller andre idrettslag. Basert på personnummer vil systemet kunne holde orden på alle dine medlemskap, og du kan gjennomføre betalinger, løse lisenser, skrive ut medlemskort etc her.

Vi begynner nå snart å sende ut fakturaer for medlemskap. Vi ser at det er en del mangler i dagens medlemsdatabase, og ber deg om litt hjelp til å få oppdatert denne.

  1. De som allerede er registrert i databasen, vil få tilsendt en epost med link til «MinIdrett» og med lars@svarthaug.com/donotreply@idrettsforbundet.no  som avsender. Vi ber om at du logger deg inn på «MinIdrett» for å bekrefte opplysningene vi har registrert. Hvis du ikke gjør noe, vil vi sende faktura om en ukes tid. hvis du har fått flere like eposter, er det fordi flere medlemsskap er registrert på din epostadresse.
  2. Alle som deltar på rideskole dette semesteret, vil få en epost. De som allerede har fått en epost med link til «MinIdrett» med lars@svarthaug.com/donotreply@idrettsforbundet.no  som avsender er allerede registrert i  «MinIdrett»(som nevnt under pkt1). De som ikke har fått en slik betalingsinformasjon, ber vi om at registrerer seg på «MinIdrett».
  3. De som ikke får hverken epost nevnt i pkt 1 eller 2, ber vi også om at registerer seg på «MinIdrett», alternativt fyller ut skjemaet på hjemmesiden.

Her finner du mer informasjon om hvordan du logger inn og gjennomfører innmelding.  Les mer om «MinIdrett» generelt. Er du allerede registrert, kan du benytte innloggingsboksen i høyre kolonne.

Vi ber om at du gjør dette så raskt som mulig, og senest 29. april. Vi vil deretter sende ut krav om innbetaling av medlemskontingent. Mottar du epost nevnt under pkt 1, og ikke ønsker å stå som medlem, ber vi om at du melder deg ut via «MinIdrett», eller sender en epost. Send oss også en epost hvis du har problemer, eller lurer på noe.

For å kvalifisere for familiemedlemsskap må familien være registrert som familie i «MinIdrett». Vi har noen familiemedlemsskap registrert, men alle er ikke komplette. Vi ber derfor om at alle som ønsker familiemedlemskap, kontrollerer at det er registrert, og evt supplerer med opplysninger under valget «Legg til familie» (se nedenfor). Les mer  om familiemedlemsskap.

MinIdrett4