Da er en uforglemmelig påske over, og det er kort tid til sommeren er her for fullt.

Ønsker bare å gi en kort statusrapport på en del ting vi har jobbet med og jobber videre med.

NY BUNN I RIDEHUSET

De fleste har sikkert fått med seg at vi rett før påske fikk byttet ut bunnen i ridehuset. Dette har vært en etterlengtet oppgradering. Bunnen er fortsatt litt løs, og derfor er det ikke sprangaktivitet på denne bunnen enda. De ansatte i Gjøvik Rideskole kjører veivals for å gjøre bunnen klar. Det går nok fort en uke eller to til før den er hard nok.

Det er veldig viktig at alle som benytter ridehuset husker å møkke etter seg når de er ferdige. Dette for å bevare bunnen lengst mulig.

RIDESKOLESTEVNE I DRESSUR

Det er rideskolestevne i dressur den 12. Mai.

Dette er en flott anledning for de i rideskolen til å forsøke å starte på et ordentlig stevne, men i trygge omgivelser i Bassengparken. Jeg oppfordrer alle til å sette av denne dagen, og melde seg på 😊

Påmeldingsfristen er 8. mai.

Link til påmelding er her: https://www.deltager.no/rideskolestevne_dressur_sondag_12_mai_12052019

STATUS UTEBANE

Gjøvik Rideskole AS gikk i fjor med et underskudd på kr. 125.000,- Den største årsaken til dette var fjorårets fòrkrise.

Selv med et tilskudd fra rideklubben til fòr, var det ikke nok til å få regnskapet i balanse.

Med bakgrunn i dette, og at en investering på nesten 600.000 kroner i ny utebane nå vil gjøre likviditeten i både Gjøvik Rideklubb og Gjøvik Rideskole AS veldig stram, vil vi utsette bygging av ny utebane til etter sommeren. Vi kan ikke risikere at vi står uten kapital ved at en ny fòrkrise eller noe annet uforutsett dukker opp.

STATUS ARENA BIRI TRAVBANE

Vårt andre prosjekt med ny trenings- og stevnearena på Biri Travbane jobbes det også med. Vi jobber med å etablere 2 nye utebaner som skal være klare i løpet av 2019. Denne investeringen er på totalt ca. 3 millioner kroner. Vi har flere konkrete saker vi jobber med for å hente inn egenkapitalen som trengs. Tippemidler vil vi også motta på dette prosjektet.

Byggetrinn 2 med et nytt ridehus her er planlagt i løpet av 2020.

Ved å få på plass en utebane for stevner kan vi tjene inn kapital som gjør at vi kan utvikle Bassengparken videre. I tillegg er vi pålagt som veiviserklubb å arrangere stevner. Derfor trenger vi en arena med stor nok plass til oppstalling og parkering.

DUGNAD MJØSMARKEDET 2019

Den 2. og 3. August går årets Mjøsmarked (Bruktmarked) av stabelen på Biri Travbane.

Gjøvik Rideklubb har i år fått hele dugnaden. Vi har forhandlet oss frem til en veldig god avtale på inntjening. Dette betyr at vi i løpet av 2 dager vil tjene ganske mye penger.

For å få til dette TRENGER VI DIN HJELP!

Dugnaden består av å ta imot inngangspenger i port,  og å stå parkeringsvakt.

Fredag trenger vi 42 stk. fordelt på 3 vakter fra 08:00-21:00 og Lørdag trenger vi 40 stk. fordelt på 2 vakter fra kl. 07:00-15:00.

Det vil bli sendt ut en egen e-post til alle medlemmer rundt dugnaden.

Ønsker alle en fin mai måned!

Eddie Strandengen – Gjøvik Rideklubb