Gjøvik Rideklubb inviterer til klubbtrening med Helle Clemmetsen 13.-14.mai

Helle har sammen med mannen sin Trond bygd opp og drevet Kragerø ridesenter siden -97. www.kragero-ridesenter.no

Hun er ridelærer 3 fra Norsk Hestesenter. Hun underviser mye dressur/bakkearbeid men også sprang.

Selv er hun også aktiv sprang og dressur rytter.

Det legges opp til en dressur og bommarbeids time, det blir satt opp grupper, da man får lengre tid og ri. Det er også mulig å kun ri dressur begge dager.

Helle kommer opp på ettermiddag 13.mai så det vil være flere på gruppe da i forhold til dagen etter.

Treningen er åpen for alle GRK ryttere, og andre ryttere som ønsker å være med. GRK ryttere vil bli prioritert.

To undervisnings timer og en teori time, bindende påmelding (dvs. har du meldt deg på må du betale om du ikke finner noen som kan ta plassen din)

Pris 1000 kr for klubb medlemmer

1200 kr for ryttere utenfra

Treningen skal betales ved oppmøte til Terese Johansen.

Påmelding til Terese Johansen på tlf 466 80 538 evt

mail: teresejohansen@gmail.no