Søndag arrangerer Gjøvik Rideklubb for andre året  et utvidet klubbstevne med hele 34 ekvipasjer, hvorav hele 14 stiller for arrangørklubben. I tillegg til klubbens egne ryttere stiller det ryttere fra Stav kjøre og rideklubb, Starum hestesportklubb, Nordre Land IL og Hadeland ride og kjøreklubb.

Et utvidet klubbstevne er for mange ryttere det første møtet med et «ordentlig» ridestevne, og de mange reglene som gjelder der. Vi ønsker at så mange som mulig kommer og ser på rytterne, men vi ber også om at tilskuerne er oppmerksomme på et par ting i den forbindelse. Å gjennomføre og dømme et dressurprogram krever mye konsentrasjon fra både rytter, hest og dommer. I tillegg vil det på stevnet delta mange hester som kommer utenfra, og som ikke er vante med ridehuset på Gjøvik. Mange hester kan også være mer vare for støy fra tribuna enn hva hestene i rideskolen er.

For at både rytter, hest og dommer skal få gode forhold, ber vi derfor alle sammen om å være stille på tribuna, og unngå støy, prat og trafikk mens rytteren rir sitt program. Stallkroa benyttes som sekretariat og er sammen med deler av tribuna stengt for publikum. Alt dette for å gi deltakerne så optiamle forhold som mulig. Kiosksalget vil være ute.

Det kommer også til å komme en en del tilreisende hester, og vi ber derfor alle ryttere og tilskuere om å parkere ved tennishallen og gå opp, for å sikre at det ikke blir problemer med trafikkavviklingen.

Startlister finnes i HorsePro, og der kan du også gå inn  på hver enkelt rytter og hest og finne evt tidligere resultater, samt også bilder av noen av hestene. (Blant annet bildet av Rustic Følhøj  og Gjøvik rideklubbs egen Mari Krogh som stiller i stevnets høyeste klasse, Lett A på søndag).

Værgudene ser ut til  å stå på vår side, og  vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til rideklubbens utvidede klubbstevne!