Juleshow 2015 Voltige 2 juleshow Juleshow 2015 Kvadrilje 2Juleshow 2015 Ungarsk post  Årets juleshow ble arrangert 12. og 13. desember, og bød på både tradisjonelle innslag og noen nye. Stor suksess var det med Anna Jakobsen som med full kontroll red «ungarsk post», stående i trav på ryggen til rideskolens to dølahester, Bron og Oppistuns Lukas.

Forøvrig bød juleshowet på den faste åpningen (og juleshowet har nok benyttet Vangelis «1492 Conquest of Paradise» som åpningsmelodi lengre enn Finnmarksløpet!), kvadrilje, presisjonskjøring, demonstrasjon av terapiridning, voltige, ponnigalopp og en humoristisk avslutning. Årets ponnigalopp ble også av den fartsfylte sorten, og bød på mer action enn vanlig med knall og fall, og på lørdag også med løse hester… Men det gikk bra med både ryttere og hester!

Gjøvik rideklubb ønsker å takke alle som gjorde disse to dagene til så flotte som de ble! En stor takk til alle som deltok i showet, alle som hjalp til i kiosk, ved grillen, i ridehallen og til alle ansatte som også har stått på for å få til showet! Og ikke minst en stor takk til publikum som møtte opp!

Se videoer og bilder fra juleshowet på vår FB-gruppe.