Natalie Grape Hansen er Gjøvik Rideklubb sitt nyeste tilskudd til staben av faste og dyktige ridelærere og instruktører.

Natalie startet hos oss for 2 uker siden som vikar for Terese Johansen som er ute i fødselspermisjon.

Hun har bred erfaring og utdannelse innen faget.

Natalie er utdannet ridelærer II fra Norsk Hestesenter og Trener 1 fra NRYF. Hun vil i tillegg til undervisning i rideskolen tilby både privattimer og internkurs.

Natalie underviser elever fra nybegynner til og med LA sprang og LA dressur.

Natalie har holdt på med hest hele livet og startet karrieren som lærling i hestefaget på Stall Kjærnes. Hun har blant annet jobbet som ridelærer på NNH i tillegg til undervisning hos Stall Kjærnes og Gudmundgaard, før ferden gikk videre til Norsk Hestesenter Starum.

Etter Trinn II har Natalie jobbet som ridelærer på Kragerø Ridesenter hos Helle og Trond Clemetsen – og med base i Kragerø var hun mye ute og konkurrerte i sprang med egne hester. Fra høsten 2016 frem til hun begynte hos oss nå har hun vært ansatt i Tromsø Ryttersportklubb.

Natalie vektlegger følgende i sin undervisning og ridning:

• Sits (smidighet og grunnoppstilling)
  • Balanse hos hest og rytter
  • Utdanningsskalaen
  • Effektiviteten i hjelperne
  • Fokus på de positive egenskaper hos hest og rytter

Påmelding og informasjon:

• Fast undervisning i rideskolen
  • Påmelding for ridekurs
  • Påmelding til rideskole@gjovikrideklubb.no
  • Informasjon om ridekurs og internkurs publiseres på klubben sin Facebook side og hjemmeside
  • Privattimer bestilles og avtales direkte med Natalie (mobilnr. 97108073) eller på epost: rideskole@gjovikrideklubb.no