Gjøvik Rideklubb har aktive ryttere som rir sprang og dressur på stevner i distriktet.

Mange syntes det er spennende å følge med på resultater og det kan gjøres vi HorsePro hvor det ligger ute stevneinvitasjoner og resultater fra stevner.

Line Lekang og Honeybreaker var på stevne på Starum sist helg og kom hjem med gode resultater. Resultatliste finnes her.

Nå førstkommende helg er det klart for Kretsmesterskap i dressur på landbanen på Hadeland. Gjøvik Rideklubb stiller med lag bestående av Lisa Norland Fari med Odbjergs Idol, og Mari Krogh med ChrisMar Fasana.

Det er mange gode ekvipasjer denne helga, så vi er fornøyd med å ha klart og stille med et lag fra klubben vår. Startlister finnes også på HorsePro.