Gjøvik Rideklubb arrangerte i helga ryttergalla for sine medlemmer, samarbeidspartnere og gode ryttervenner. Det var 97 feststemte deltagere på arrangementet.

Festen fant sted på Biri Travbane. Dette var ikke tilfeldig valgt.

Gjøvik Rideklubb skrev for et år siden en avtale med Biri Trav og Innlandet Travforbund om leie av areal på Biri Travbane for å kunne etablere en trenings- og stevnearena.

På ryttergallaen ble GRK Arena presentert. Gjøvik Rideklubb har gjennom tilskudd fra Gjøvik Kommune, Oppland Fylkeskommune, tippemidler, gavetildeling fra Totenbanken, støttebeløp fra medlemmer og tildeling fra krafttak for ridebanebunner fra Norges Rytterforbund nå fått fullfinansiert GRK Arena med en kostnadsramme på 7.200.000 kroner. Det skal settes opp et ridehus på 20 X 60 meter og bygges 2 utebaner. En treningsbane / oppvarmingsbane på 20 X 60 meter og en hovedbane på 50 X 70 meter.

Byggestart på 1. byggetrinn blir i starten av 2020.

2. Byggetrinn er et ridehus på 75 X 35 meter i massivtre. Et signalbygg med ca. 300 sitteplasser. Dette byggetrinnet er allerede tildelt 2 millioner kroner fra Oppland Fylkeskommune. Kostnadsrammen på dette ridehuset er 14 millioner kroner

Det ble delt ut 24 priser i ulike kategorier. I tillegg var det 23 personer som fikk egen spesialdesignet rosett for aktiviteter i Gjøvik Rideskole. Dette gjaldt ridekurs og deltakere på terapiridning.

Artistene Fredrik Fjell og Alma Harderberg krydret kvelden med flotte musikkinnslag.

Hest 360 med Geir Kamsvåg og Martha Louise kunne ikke komme grunnet andre oppdrag, men hadde sendt en videohilsen som ble avspilt.

Denne arenaen blir etablert for å sette Innlandet skikkelig på stevnekartet uttalte konferansierer Eddie Strandengen og Knut Westrum (for øvrig styreledere i henholdsvis Gjøvik Rideklubb og Gjøvik rideskole AS) I tillegg til at inntektene skal benyttes til å videreutvikle det allerede eksisterende anlegget klubben har i Bassengparken på Gjøvik.

Til slutt ble ryttere som kommer til klubben  fra 2020 sesongen, og lagene som er klare for NM Dressur i hesteklasse og ponniklasse presentert for alle.

Vi sees igjen på galla neste år og satser da på å doble antall deltakere.