Stevnesesongen er i full gang, og mange av rideklubbens ryttere er i aksjon. Når lørdagen er litt grå og kald, hvorfor ikke benytte anledningen til å følge med på hvordan klubbens ryttere gjør det?

Rytterforbundet benytter tjenesten «Equipe» som stevne-/resultatsystem, og denne kan du finne enten som en mobilapp eller på online.equipe.com Equipe benyttes av mange land, og det kan derfor virke litt overveldende når de første stevnene som kommer opp er for eksempel et stevne i Belgia. Men det finnes noen snarveier:

Finn startende fra Gjøvik Rideklubb: Velg «Søk» øverst til venstre hvis du er i nett-versjonen, eller nederst i mobilapplikasjonen. Klikk på «person-symbolet», og skriv Gjøvik i søkefeltet(se bildet). Da vil du få en liste over alle som er registrert som startende i publiserte startlister, og lengre ned kommer godkjente resultatlister for tidligere stevner. Du kan da klikke deg inn på hver enkelt startliste, og se når de starter, og evt resultater hvis de allerede har startet. For å se online-resultater er det derimot en smidigere løsning, nemlig gjennom å finne stevnet.

Se online-resultateer: Når du har funnet de rytterne du ønsker å se i punktet ovenfor, går du tilbake til søkefeltet. Velg da heller knappen med tre streker, og søk etter stevnearrangør. Denne helga har vi ryttere som starter både i Nittedal (dressur) og Hønefoss (sprang). Hvis du søker opp disse stevnene, kan du gå inn og se resultatlister og framdrift for hver enkelt klasse, eller velge «Klubb» i menyen og velge å vise alle ryttere fra en klubb fra menyen der.

Avanserte funksjoner: Du kan opprette bruker og få varslinger for enkelte ryttere/hester. Dersom det er tilgjengelige dommerprotokoller, kan du også få fram den ved å klikke på poengsummen. Du kan også i nettversjonen gå inn og og velge «Infoskjerm». Du får da vist resultater og starter som du ville fått på en storskjerm på stevnearenaen. Bildet i toppen av denne artikkelen er et eksempel på dette, og viser at vår egen Lene Mari Ingvaldsen lenge lå i ledelsen i sin klasse. Hun endte til slutt på en  flott 2. plass! Denne funksjonen finnes også i mobilversjonen, men fungerer ikke like godt der. Valget vises der som et PC-skjerm-ikon.

Vi skal også etterhvert komme med litt mer bakgrunnsstoff om ryttere og ridegrener her på hjemmesiden, så det blir enda mer spennende å følge med våre ryttere!