Vil du gjerne få med deg det som legges ut av nyheter og informasjon på nettsiden, men husker ikke å gå innom for å sjekke? Nå kan du få varslinger om dette direkte på epost.

EpostØverst i venstre hjørne finner du nå et felt hvor du fyller ut epostadresse, trykker»ABONNER» og venter på at du får en epostbekreftelse. Du må så  bekrefte ved å klikke «Confirm Follow» eller kopiere lenken som ligger i eposten inn i din nettleser. Dersom du ikke finner eposten, se om den kan ha havnet i søppelposten. avsenderen står som «Gjøvik Rideklubb» <donotreply@wordpress.com>.

Har du innspill til hvordan vi informerer om aktiviteter i rideklubben og på rideskolen, så  gi oss en tilbakemelding på det til webmaster@gjovikrideklubb.no