Årsmøte Gjøvik Rideklubb

Gjøvik Rideklubbs årsmøte avholdes på Gjøvik Vandrerhjem, Hovdetun. Velkommen på møte!

Årsberetning-2018 GRK

Saksliste årsmøte 2018

Related upcoming events

• 15/06/2019 Hele dagen

Mulighet for å ri på tur med Mathilde. Vi kan dele i to grupper dersom noen kun vil ri i skritt og andre trave eller galoppere litt.

• 03/08/2019 Hele dagen

Den 2. og 3. August går årets Mjøsmarked (Bruktmarked) av stabelen på Biri Travbane.

Gjøvik Rideklubb har i år fått hele dugnaden. Vi har forhandlet oss frem til en veldig god avtale på inntjening. Dette betyr at vi i løpet av 2 dager vil tjene ganske mye penger.

For å få til dette TRENGER VI DIN HJELP!

Dugnaden består av å ta imot inngangspenger i port,  og å stå parkeringsvakt.

Fredag trenger vi 42 stk. fordelt på 3 vakter fra 08:00-21:00 og Lørdag trenger vi 40 stk. fordelt på 2 vakter fra kl. 07:00-15:00.

Det vil bli sendt ut en egen e-post til alle medlemmer rundt dugnaden.

Privacy Preference Center