Pondus_dugnad-1024x339

Lørdag 9/5 kl 10-16 skal vi ha dugnad, og få tatt tidenes «vårshining» på ridesenteret!

Tingen som må gjøres er:

• Rydde stallkroa
  • Sette opp strømtråd i paddocker og skolebeite
  •  Reparere plankegjerdet der det er behov, spesielt skolebeite ned mot utebanen og gjerdet mellom Jasper og Kiara.
  • Fikse gjerdet på utebanen + benken som er ødelagt
  • Rydde skur bak ridehuset og ved møkkakjelleren
  • Reparere dør til hestepasserbrakka
  • Feste vannkar i nystallen første boks til venstre
  • Fikse boksdøra til Junar i skolestallen
  • Reparere trillebårdekk
  • Flytte skinna på skyvedøra i ridehuset til høyre
  • Se over spredere på vanningsanlegget
  • Rake mellom paddocker, kaste gammelt høy, ensilasje på låvebrua
  • Rydde i ensilasjeplast
  • Rake sporet i ridehuset
  • Koste av veggene i ridehuset
  • Plukke stein på skolebeite
  • Rydde i tørkebrakka + utstyrsbrakka

Ta med koster, river,  snekkerutstyr og annet utstyr du har og som du tror kan komme til nytte! Vi trenger også noen med tilhenger for å få kjørt unna en del avfall.

Bruktmarked:
Vi inviterer også alle medlemmer til å rydde i sitt eget ride- og hesteutstyr, så trommer vi sammen til et bruktmarked, med muligheter for å gjøre et lite kupp både for selger og kjøper. Fra klokka 10-11 kan du bli kvitt det som er for smått eller bare fyller opp et skap, og du kan kanskje få gjort et kupp og få kjøpt det du trenger! Blir det regn bruker vi tribunen i ridehuset, ellers bruker vi bordene ved utebanen. Hver enkelt selger sine egne ting, ingen provisjon til klubben.

Vi håper mange møter opp for å ta et tak og få gjort det trivelig og fint inne og ute!

Hilsen styret