I samarbeid med Norges Rytterforbund og Sparebankstiftelsen DNB inviterer Gjøvik Rideklubb til Åpen stall på Gjøvik Ridesenter.

IMG_6702Her kan du bli bedre kjent med oss, våre hester og vår rideskole.
Noen av våre flinke ryttere viser fram hestesporten gjennom dressur og sprangridning, kvadrilje, voltige, og kjøring. På slutten av oppvisninga blir det stafett med høybæring, trillebårkjøring og hesteskokasting.

Det er gratis runderidning og kjøring med hest og vogn.

I stallen kan du være med å børste og klappe på våre hester og ponnier og se på hovslager som viser fram skoing av hest. Vi har også to stallkaniner som liker å få besøk.

Kiosken er åpen og her selger vi mat og drikke.

Kiosken åpner
12.30 Oppvisning på ridebanen
Ca 13.30 rett etter oppvisninga: Inn i stallen. Vær med å børste hester, klappe kaninene og se på skoing av hest.
Ca 14.15 Gratis runderidning og kjøring med hest og vogn

Tag gjerne dine bilder fra åpen dag
#gjovikrideklubb @gjovikrideklubb #sparebankstiftelsendnb @sparebankstiftelsendnb #nryfåpenstall @rytterforbundet

Norges Rytterforbund er i år 100 år, og har en landsomfattende «Åpen stall»-markering for å vise fram hestesport over hele landet. Markeringen er finansiert med en jubileumsgave fra Sparebankstiftelsen DNB.

Vil du reklamere litt for arrangementet?  Skriv ut Åpen Stall innbydelse og heng den opp på jobb, skole, nærbutikk eller lignende.

lys185386_logo_sparebankstiftelsen_rgb-scr