Ansatte

Team Gjøvik Rideskole består av:

Mathilde Stensen Lier

Mathilde jobber i stallen og har hovedansvar for at hestene våre har det bra og at stallen er i orden. Mathilde gjør avtaler med hovslager og veteinær, og innkjøp av fôr og flis. Mathilde har en fjording på fôr ved navn Junar som hun er ute og rir litt stevner på. Mathilde er med som medhjelper på rideleir om sommeren og i ferier og har også stellekurs.

Terese Johansen

Terese er utdanna ridelærer III fra Norsk hestesenter og trener 1 gjennom NRYF. Terese har tidligere jobbet på Lefdals rideskole i Tønsberg og jobber også innimellom på Norsk Hestesenter. Terese underviser halvparten av kursene i rideskolen, både dressur, sprang og feltritt, og tar også en del kontorarbeid.

Terese jobber også på Stall Alfa i Redalen med innridning og utdaning av unghester. Hun rir for øyeblikket en 6 års Norsk Varmblods som heter Alfas Olympus som hun har utdanna selv og de konkurerer på LA nivå

 

Janne Nerholm

Janne er en trofast medhjelper i stallen. Hun jobber hos oss tre dager i uka og er med å hjelper til på terapiridninga på tirsdager. Janne har en liten Tinker ved navn Selje

Mari Krogh

Mari er ansatt som dalig leder ved ridesenteret. Mari er utdannet ridelærer II fra Norsk hestesenter og trener 1 gjennom NRYF. Hun er også dressurdommeraspirant. Mari er også oppover til Dokka og underviser på Ulvshus gård.

Mari deler undervisninga sammen med Terese og undeviser både, dressur, sprang og noe feltritt.