Trekk pusten folkens – det skjer mye, og her kommer mye informasjon:

Årsmøtet i rideklubben ar gjennomført, og det nye styret har hatt sitt første styremøte. Styret består nå av Eddie Strandengen (leder), Espen Lillehagen (nestleder), Sigrid Lund (sekretær), Terese Johansen (kasserer) og styremedlemmene Mathilde Lier, Anna Jakobsen, Geir Wiklund  og Lars A. Svarthaug. Geir Stavdal er vararepresentant.

Aktiviteten i rideklubben tar seg opp i takt med at snøen forsvinner, og vi håper dere alle ser at ting er på gang, og bidrar i det positive løftet som er på gang. Stallkroa er nå ryddet og vasket ned, og skal få en kjærkommen oppgradering. Eddie Strandengen, Knut Westrum og Geir Wiklund har stått på for å komme i gang med dette. En del av denne planen er også å få satt istand den gamle utekiosken til bruk ved ulike arrangementer, for å «avlaste» stallkroa.

Sponsorer

De ansatte på rideskolen har også tatt ned alle utdaterte sponsorskilter, og vår nyvalgte leder Eddie har fått til nye avtaler med Regnskapsconsult AS, Virosafe Norge (Panda Security), Felleskjøpet/Gjøvik innkjøpslag, Byggmakker Skattum, Øyhus Motor, Mjøsdata, Eliten Elektro og Hamar Media avd. Lillehammer . Noen bidrar med pengestøtte, andre med utstyr/materialer. En stooor takk til våre sponsorer som skal gjøre det mulig å få til en god aktivitet i klubben, og en oppgradering av anleggene våre. Et av de første prosjektene er å få fornyet vegg-kledningen i ridehuset og å få grøftet i overkant av paddocker. Dette vil forhåpentligvis redusere det voldsommme vannsiget som er i området, og gjøre forholdene for hester og folk tørrere.

Dugnad 16. og 17. april

Til alt dette trenger vi også DIN hjelp. Helga 16. og 17. april blir det dugnad, og vi trenger at alle bidrar disse dagene. Sett av datoene. En foreløpig plan  for hva som skal gjøres er :

• Male i ridehus +tribunevegg+stall
  • Slå på kryssfinèr i ridehus
  • Pusse opp kiosk
  • Felle trær til graving på jordet + rundt kiosken
  • Generell rydding og raking.

Kaffeautomaten

En liten pekefinger må vi komme med til dere kaffe- og kakaotørste… Kaffeautomaten går med et dundrende underskudd på grunn av at ikke alle som forsyner seg der, betaler. I det siste har noen til og med brutt opp pengeskrinet og stjålet pengene som lå der. Vi håper alle kan passe på at sine «håpefulle» betaler om de forsyner seg der, og at alle passer på at penger ikke forsvinner, slik at vi fortsatt kan ha tilbudet om en kaffeautomat i Stallkroa!

Stevner

Rideskolestevne i sprang arrangeres 23. april, og i dressur 24. april. Les egen sak om dette.

Rideklubbens utvidete klubbstevne måtte flyttes på grunn av kollisjoner med andre ridestevner. Ny dato for dette blir 8. mai! Ryttere, sett av dagen! Dette er en kjempeflott anledning til å få prøvd seg i et litt mer «formelt» stevne enn rideskolestevnet, og naboklubbene inviteres også til å delta. Mer info kommer om stevnene også!

Men allerede i helga (9. og 10. april) stiller Gjøvik rideklubb med en solid deltagelse på distriktsstevne på Starum.  I lørdagens dressurstevne stiller

LC:2
Mathilde Lier m/Junar,
LB:2
Mia Midtbø Wiklund m/Sheherazade KLT
Terese Johansen m/Alfas Olympus (se bildet på toppen av siden)
Line Lekang m/Maximilian III
Anna Jakobsen m/Bron
Mari Krogh m/Davinci Overskovlund
LA:2
Mari Krogh m/Rustic Følhøj
Mia Midtbø Wiklund m/Sheherazade KLT
Terese Johansen m/Alfas Olympus
Sprang, 60 cm
Mathilde Lier m/Junar
Stine Fyhn Edland m/Mikki
Sprang, 70 cm
Stine Fyhn Edland m/Mikki
Ane Sæther Jensen m/Classic Girl
Hest LettD (80 cm)
Ane Sæther Jensen m/Classic Girl
Hest LettC (1,00 m)
Mina Balke m/Bold Grey Laughton

Lykke til, alle sammen! I hestesportens eget system HorsePro vil du finne resultater for dressur og sprang fortløpende.

Klubbtreninger

15. mai arrangeres det klubbtrening med Helle Clemmetsen. Hun driver Kragerø Ridesenter og underviser flere steder i landet, og er selv aktiv sprangrytter. Denne treningen er åpen både for klubbens medlemmer og andre interesserte. Det vil også bli satt opp noen klubbtreninger med rideklubbens egen Terese Johansen. Terese har dressurinstruktør på ridelærerutdanningen på Norsk Hestesenter på Starum, i tillegg til at hun har undervist både på Lefdals rideskole og på Gjøvik Miljøhestesenter. Mer informasjon om klubbtreningene kommer også.

Anna Jakobsen er klubbens nye ungdomsrepresentant, og skal sammen med hestepassere og fôrryttere ta et ekstra ansvar for å påse at det blir holdt litt mer i orden og ryddig i stall og ridehus.

Alt i alt skjer det veldig mye positivt i rideklubben for tida, og vi håper DU også vil være med og ta i et tak!